Нека да е Великден във Вашите сърца

В навечерието на големия християнски  празник – Великден екипът на Интенезивно.ком  се обръща към Вашите сърца, скъпи клиенти и приятели, като пожелаваме там винаги да намират място смиреността, човечността и съпричастността.  Нека в дни като страстната седмица с нейната кулминация – Великден, да се обръщаме повече към духовното себе си, нека те да са поводът да бъдем повече близки хора и по-малко врагове. Светли Великденски празници!

Весела Коледа

В навечерието на най- светлия християнски празник Коледа екипът на Интензивно.ком Ви пожелава ВЯРА. Вярвайте в себе си, защото когато човек иска нещо със сърцето и душата си той е способен на повече от колкото предполага. Вярвайте в близките си, защото въпреки напрегнатото ежедневие и острите думи, разменени в труден момент, те Ви обичат и ще са до Вас, когато имате нужда. Вярвайте и в доброто, защото то побеждава злото не само в приказките само ако не забравяш, че то съществува и го търсиш във всеки поглед и жест. Вярвайте и се обичайте. Весела Коледа!

Честита Баба Марта!

Краят на зимата и началото на пролетта по стара традиция отбелязваме с празника Баба Марта. Всеки от нас подарява и получава червено-бялото украшение, придружено с пожелание за здраве и щастие.

Честита нова 2014 година

Не спирайте да търсите знанието, да се наслаждавате на възможностите, които то Ви дава.

Unconventional christmas decorations

Коледата е извор на вдъхновение в много отношения. Едно от тях е декорацията на дома. Всеки може да си купи от магазина прекрасни украшения, но още по-удовлетворяващо е сам да си изработиш нещо от на пръв поглед непотребни материали. За Вас сме събрали няколко идеи как да вдъхнете нов живот на предмети, които по принцип бихте изхвърлили. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } Наистина виртуозно изпълнение само с копче и карфица ...

Was ist Glück? – Какво е щастие?

In beiden Händen Blumen halten, sagt man in Japan.

Office – Офис

Office – A place where you can relax after a strenuous night at home.

Dictionary – Речник

Dictionary: A place, where profit comes before work.

Pupil & Teacher

  Pupil: Him and me helped clean up the yard. Teacher: Now, don’t you mean he and I helped? Pupil: No, Mr. Jones, you weren’t even there.

Kомпромис

Compromise  The art of slicing a cake in such a way that everyone believes they received the biggest piece.